Jó és egyre jobb napokat kívánok sejderutytyutyu! Pihenésünket megszakítjuk (merhogy pihenőben vagyok távol az otthómtól), hogy egy rendkívüli felhívással kedveskedjünk magiknak s magimnak es kedves olvasók :)
       Felöltöm hát kisbíróné jelmezemet s torkom szakadtából kürtölöm világgá, hogy tádádádádádádááááááááááááááááá:


       Közhírré tétetik mindennemű népek, kicsik és nagyok, ifjoncok és vének! Ismételten elindítom a Közkincs "alkotói partibuszát". Bárki felszállhat és bulizhat velünk egy marha nagyot, de örömmel vennénk, ha előtte alkotna. Most éppen rímet kéne faragni, hogy kicsit rodázsoljuk tavalyi alkotóversenyünk óta belassult szürkeállományunkat :D


       A beharagozottakkal ellentétben, nem olyan költeményeket várok, melyben legalább egy magyar keresztnév szerepel, hanem inkább mókás, vicces verseket, hiszen nyár van, ilyenkor (és nem csak ilyenkor) jól esik egy jeges limonádé, sör vagy épp tea mellett mosolyogni egymás tréfás sorain ;)
       Lehettek cinikusok, lehettek huncutkásak, sőt pajzánok is. Terjedelmét tekintve ne haladja meg az egy gépelt oldalt (A4). Ezen kívül nincs megkötés, nincs szabály. Csak a játék, a nevetés és az alkotás öröme van, na és "partibuszunk" végállomásán egy hatalmas buli valahol Nagykárolyban, ahol remélem, hogy a "régieken" kívül "új közkincses arcok" is felbukkannak majd! :)
       A verseny most, azaz július 16-án indul és augusztus 16-án zárul. Augusztus 17-én hirdetünk eredményt és partizunk egy hatalmasat :)


      Mit kell tennetek?


      Először is írjátok meg a verseteket (ezugyi evidens :D), majd továbbítsátok nekem a kozkincs@hotmail.com e-mail címre. Amint megkapom, azonnal feltöltöm a blogra és mehet a lájkolás. Természetesen a legtöbb lájkot kapó vicces költemény viszi el a pálmát és az azzal járó ajándékokat is, mert ugye minden versenynek van tétje. Az ajándékcsomag mellett, az első három versíró remekműalkotása :D felkerül a nagykároly.ro oldalára. (ezért külön köszönet illeti Megyeri Tamást, szóval: köszi Tamááááááááááás :D )


       Kedveskéim, nem maradt más hátra mint előre. Agyaljatok, írjatok, alkossatok, pallérozzátok elméteket, közben mosolyogjatok a saját vicceiteken és élvezzétek amit csináltok, mert írni csak élvezettel lehet ;)
       Most búcsúzom és megpróbálom kiélvezni a szabadságom hátralevő részét, mer még van!!! :D
       e-mailt minden nap nézek, vagyis, amint megkapom az első verset, azonnal töltöm is fel.
       Addig is maradok szeretettel, barátsággal vagy ippeg csak úgy: megmondtampontén :)


U.I. - nem szoktam ilyet kérni, de most ezt a bejegyzést kérlek osszátok, hogy minél többen értesüljenek róla ;) Köszönöm :*

A bejegyzés trackback címe:

https://nagykarolyikozkincs.blog.hu/api/trackback/id/tr655407303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása