Óna, hát esment itten vagyok, az éccaka közepibe benne s melegem is van, nyűgölök is, hát üsse kavics írok nektek kedves Közkincs "rajongók" :)))

          Mai mesém a készülődő NAAAAAGY(károlyi) bojkottrúl fog szólni, mer' azt hallottam jöttömben-mentemben, hogy szombaton olyat lát majd kisvárosunk, mint még sohasesosenem, node ne fussunk ennyire előre, nem vagyunk mi forresztgámpok.

          Június 10-e után én naív, eccerű kis állampolgárina, azt mertem hinni, hogy vége a nagy választási cécónak, huzavonának, marakodásnak, acsarkodásnak, de nem!!! Juszt sincs vége. Már, hogy is lehetne vége az évtized meccsének, mikor a ződ felsőben, piros rövidnadrágban futkosó játékosok 11-8-ra verték, a sárga rövidnacis, piros pólós társaikat?! A játékvezető lefújta a meccset, szombaton dobogóra kell állni, pontosabban kellene, de félő, hogy zöldpiros focistáink úgy állnak majd a dobogó felső fokán, mint pilátus, mikor belecsöppent ama nevezetes krédóba :D (bár, ha én tudok a boszorkánykonyhában készülő maszlagról, akkor ők is), mer' az "ellenfél" nem hajlandó elmenni a díjkiosztóra. Kicsike a babér talán, vagy savanyú a szőlő, nem tudni, viszont rossz nyelvek azt pletykálják, hogy tutira nem lesznek ott vagyis: boooojkott készülődik!!!

          Jááááj Maaaaaaaaargit! - mondaná Besenyő Pista bá -  hozd a fotéliumot, a lábam alá sámlit, jobb kezembe kolbászt, bal kezembe sört, szedd ki a csavarókat a hajadból de csöndben a hétszentségit és, figyeljünk, úgysem láttunk még bojkottot nagykárolyban :))

          Szóval, a helyzet a következő: a pnlpsd kombó bojkottálni akarja az alakuló közgyűlést! Nemes egyszerűséggel: nem mennek el a saját beiktatásukra, ugyanis "megsértődtek" az eredmény miatt (legalábbis ez a hír járja). Neeeeeeem, nem is gyerekes viselkedés, dehogy. :D Teljesen normális, hogy sárba tiporják a köz döntését, a nagykárolyiak akaratát, ők nyolcan!!! Ez a demokrácia kombóféle olvasata :D

          Mit is jelent a bojkott szó?

          Politikában a kapcsolatok megszüntetése, kiközösítés, munka beszüntetése.

Hamar vegyük sorba mindhármat ;)

          1. Kapcsolatok megszüntetése - milyen kapcsolatoké? tizenakárhány éve nincs kapcsolat a két vezető párt között. Tizenakárhány éve semmi más nem történik, minthogy megvétózzák a zöldpirosok minden döntését. Ez a kapcsolat nem létezik és soha nem is létezett, ami pedig nincs, azt nem lehet megszüntetni.

          2. Kiközösítés - jujuj, ez a kedvencem :D a kevesebbek kiközösítik a többeket. Szegény többek, milyen magányosak lesznek, jaj jaj :)

          3. Munka beszüntetése - naigen kéremszépen! Egyelőre fel sem vették a munkát, ha pedig a múltra gondolok, akkor egy tökcukkendáré kép van előttem: hőlégballon jó sok nehezékkel, derék hőlégballonos nehezékeket leold, ballon szárnyal mint a bumszli zeppelin :))) Szóval: van a munka (hőlégballon) és van a kombó (nehezék) :D 

          Jaj na, legyünk már komolyak, milyen bojkott? és főleg minek? Kicsit kellene visszatekintsenek és kikristályosodna előttük is, hogy: zöldpiros Úr kétezer!!! szavazattal kapott többet mint pirossárga Úr. Ez azt jelenti, hogy az emberek nem szerették volna pirossárga urat trónon látni, tudni. Namármost, ha trónra nem akarták, akkor altrónusra akarnák? Vicc! (de még annak is satnya)

          Még valami, nem vagyok matematikus, de a 11-8, arányaiban szinte tökéletesen megfelel a lakosság etnikai összetételének. 

          A város június 10-én döntött. A kom most nem az rmdsz-nek mond ellent, hanem a választópolgároknak, ugyanis nem tartják tiszteletben a döntésünket, ezáltal nem tisztelnek minket és uram bocsá' én nem akarom, hogy olyan emberek vezessék a várost, akik - lehet, hogy Hugo Boss cipőben - de átmasíroznak a város akaratán.

          Node, néhány óra múlva kiderül, hogy megteszik-e vagy sem. Ha megteszik, akkor sem történik semmi, csak késleltetik a város fejlődését (ballon és nehezék!!!) 

          Egyébként, egy kis cécó, egy kis hírverés, egy kis feszültségkeltés, egy kis ripacskodás után, a végén úgyis felállnak majd a dobogó második fokára és "onnan lészen eljövendő ítélni eleveneket és holtakat"...

          Most pedig, mint Besenyő pista bá', elhelyezkedek a fotéliumban és várom a holnapi szalagcímet, melyből kiderül, hogy "Bojkott, vagy nem bojkott?"

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nagykarolyikozkincs.blog.hu/api/trackback/id/tr894605813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jujdejo 2012.06.23. 09:35:38

szánalmas a kissebbség hozzáállása...bojkott...nevetséges.
süti beállítások módosítása